Hozzávalók:
A tésztához: 2dcl víz, 15dkg zsír, 15dkg liszt, 6tojás
A krémhez: 7,5dcl tej, 3 csomag vaníliás vagy tejszín ízű pudingpor, 25dkk sütőmargarin, 4dcl habtejszín (Hullala), 2 csomag vaníliás cukor, 1 csomag habfixáló.

1. A tésztához a vizet a zsírral felforraljuk, kevergetve beleszórjuk a lisztet. Épp csak 1-2percig főzzük, amíg az edény aljától el nem válik. 15-20percre félretesszük, majd a tojásokkal egyenként jól kidolgozzuk. Fontos. hogy csak akkor üssük bele a következő tojást, ha az előzőt teljesen elkevertük.
2. Egy nagy tepsit sütőpapírral kibélelünk és a tészta felét belesimítjuk. Miután a tészta elég ragacsos, egy vizes kanál segítségével a legkönnyebb elsimítani. Nem kell teljesen a tepsi széléig elhúzni, mivel sütés közben a tészta fel fog púposodni, de ez így a jó!
3. Előmelegített sütőben, jó közepes lánggal (190fokon, légkeveréses sütőben 170fokon) kb. 12perc alatt megsütjük, de vigyázzunk, mert hamar megpirul. Ha kész, óvatosan gyúródeszkára csúsztatjuk, nem borítjuk, mivel nem lehet megfordítani, annyira lágy a tészta. Ellenben miután zsíros, könnyrn lecsúszik a papírról.
4. A krémhez a tejet a pudingporral simára keverjük, sűrűre főzzük. A margarint először magában, majd a porcukorral keverjük habosra. A kihűlt pudingot kanalanként hozzáadjuk. A krémet az egyik lapra kenjük.
5. A tejszínt kemény habbá verjük, a vaníliás cukorral ízesítjük, majd belekeverjük a habfixálót is. A krémre simítjuk, majd befedjük a másik lappal, amit egy kicsit rányomkodunk. Porcukorral meghintjük és hűtőbe tesszük.