Hozzávalók: 2 vaníliás puding por, 25dkg margarin, 3 tojássárgája, 4 evőkanál porcukor, 1/2 l tej, tejszín, 30dkg keksz (az a négyzet alakú keksz, petit keksz - albert keksz :-))
Elkészítése:
A két pudingot meg kell főzni a fél liter tejben, majd félretenni hűlni.


A margarint a 3 tojássárgájával és a porcukorral habosra keverni.

Mikor kihűlt a puding, akkor a margarinos krémhez add hozzá és jól mixerezd el.

Melegitesz 2-3dcl tejet, amibe majd mártogatod a kekszeket. Tehát előveszel egy tálcát, mártogatod a tejbe a kekszet és leteríted a tálcára (5x5, 5x4 darab kekszet szoktam letenni, vagy ahogy kijön).

Majd megkened a krémmel. Utána megint egy sor kekszet teszel, majd krém és így folytatod míg van hozzávalód.

A tetejére tejszínt teszel.